Terug naar Projecten

Vervangen Kozijnen en goten te Oude pekela


Vervangen Kozijnen en goten te Oude pekela

De werkzaamheden die we hier hebben mogen uitvoeren zijn; vervangen van alle oude kozijnen in de woning inclusief de goten en binnen betimmering.

De kozijnen zijn uitgevoerd in mahoni hout en wit gegrond, alle draaidelen zijn daar in tegen gelijk in monumentaal groen gegrond.

Alle deuren zijn voorzien van bossingpanelen en in ouderwetse stijl terug gebracht.

 

De goten zijn uitgevoerd in kunststof rustieke goten en voorzien van gootklossen. Één mooi geheel.

 

Als sluitstuk hebben we de voorgevel voorzien van monumentaal groene storm luiken welke ook voorzien zijn van bossingpanelen.

 

 

 

 

 

Gerelateerd

Het betreft hier een nieuwbouw woning welke uitgevoerd wordt als een model schuurwoning, Lang gerekt en strak uitgevoerd. De woning is aan de buiten en binnenzijde voorzien van een aantal leuke details. Staalconstructies welke in het zicht worden verwerkt, Grote vide met open trap met daarboven een grote lichtstraat. Buiten wordt nog een carport gebouwd in de stijl van de woning met een geintergreerde buitenberging. Tevens wordt de woning bijna energie neutraal, hoge isolatie waarden worden toegepast, kunststof kozijnen met tripple beglazing, geen gas aansluiting maar een lucht- warmtepomp, zonnepanelen en gebalanceerde ventilatie. Kort om een mooi project welke Sleutel klaar wordt opgeleverd.
 
Lees het hele bericht

Nieuwbouw woning te Stadskanaal

Het gaat hier om nieuwbouw wat op een bestaande kavel wordt gerealiseerd. Dit houdt in dat de bestaande woning in zijn geheel wordt gesloopt, afgevoerd en ontgraven. Na het gereedkomen van deze werkzaamheden gaan we hier een energie neutrale woning realiseren. Dit houdt in, dat de woning is voorzien van isolatie materiaal en waarden wat voldoet aan het bouwbesluit, zonnepanelen en een bron om de woning van aardwarmte te voorzien. Kort om een EPC van 0.0.
 
Lees het hele bericht

Neem contact met ons op: