Terug naar Projecten

Verbouwing Scheemda


Verbouwing Scheemda

De wens van de opdrachtgever was bij de verbouwing om de originele elementen te bewaren en de vertrekken samen te voegen om een grote woonkeuken te realiseren en het hokkerige te laten varen.

Opdrachtgever wilde hierbij een mengeling van de originele elementen uit de woning combineren met het industriele strakke en robuuste!

We hebben hierop de spouwmuur van de oorspronkelijke bouw doorbroken en de latere aanbouw toegevoegd aan het huidige woon oppervlak! De doorbraak hebben we voorzien van een zware stalen balk welke als zichtwerk is uitgevoerd. De balken zijn op kleur gecoat en uitgevoerd in portalen zodat bestaande spouw en binnenmuren zijn afgedekt.

Dit gecombineerd met stucwerk wat glad is uitgevoerd en een strakke hoog glans keuken geeft een bijzonder eind resultaat!

 

Het resultaat is dan ook, een grote open woonkeuken welke gelijk aan de woonkamer grenst.

Maximale benutting van de ruimtes!

Foto's

 
 

Gerelateerd

Het betreft hier een nieuwbouw woning welke uitgevoerd wordt als een model schuurwoning, Lang gerekt en strak uitgevoerd. De woning is aan de buiten en binnenzijde voorzien van een aantal leuke details. Staalconstructies welke in het zicht worden verwerkt, Grote vide met open trap met daarboven een grote lichtstraat. Buiten wordt nog een carport gebouwd in de stijl van de woning met een geintergreerde buitenberging. Tevens wordt de woning bijna energie neutraal, hoge isolatie waarden worden toegepast, kunststof kozijnen met tripple beglazing, geen gas aansluiting maar een lucht- warmtepomp, zonnepanelen en gebalanceerde ventilatie. Kort om een mooi project welke Sleutel klaar wordt opgeleverd.
 
Lees het hele bericht

Nieuwbouw woning te Stadskanaal

Het gaat hier om nieuwbouw wat op een bestaande kavel wordt gerealiseerd. Dit houdt in dat de bestaande woning in zijn geheel wordt gesloopt, afgevoerd en ontgraven. Na het gereedkomen van deze werkzaamheden gaan we hier een energie neutrale woning realiseren. Dit houdt in, dat de woning is voorzien van isolatie materiaal en waarden wat voldoet aan het bouwbesluit, zonnepanelen en een bron om de woning van aardwarmte te voorzien. Kort om een EPC van 0.0.
 
Lees het hele bericht

Neem contact met ons op: