Terug naar Projecten

Verbouwing Eelde


Verbouwing Eelde

Het betreft hier een binnen verbouwing van een jaren '80 woning. 

Hier zijn twee scheidingswanden verwijderd op de begane grond om één grote leefruimte te creeeren. De beneden verdieping wordt voorzien van vloerverwarming.

De vloerverwarming is uitgevoerd op bouwstaalmatten met een Anhydrite afwerkvloer, zodat deze uiteindelijk afgwerkt kan worden met een Gietvloer.

Verder wordt de toilet ruimte gerenoveerd, beglazing vervangen, schuifpui geplaatst en het geheel gestuct en gespackt.

De 1e verdieping is in zijn geheel na- geisolleerd en voorzien van nieuwe gipsplafonds, hier wordt een kantoor gecreeerd door een dak kapel te plaatsen in het oude washok! 

Alles in zijn geheel afgewerkt in overleg met opdrachtgever.

 

Gerelateerd

Het betreft hier een nieuwbouw woning welke uitgevoerd wordt als een model schuurwoning, Lang gerekt en strak uitgevoerd. De woning is aan de buiten en binnenzijde voorzien van een aantal leuke details. Staalconstructies welke in het zicht worden verwerkt, Grote vide met open trap met daarboven een grote lichtstraat. Buiten wordt nog een carport gebouwd in de stijl van de woning met een geintergreerde buitenberging. Tevens wordt de woning bijna energie neutraal, hoge isolatie waarden worden toegepast, kunststof kozijnen met tripple beglazing, geen gas aansluiting maar een lucht- warmtepomp, zonnepanelen en gebalanceerde ventilatie. Kort om een mooi project welke Sleutel klaar wordt opgeleverd.
 
Lees het hele bericht

Nieuwbouw woning te Stadskanaal

Het gaat hier om nieuwbouw wat op een bestaande kavel wordt gerealiseerd. Dit houdt in dat de bestaande woning in zijn geheel wordt gesloopt, afgevoerd en ontgraven. Na het gereedkomen van deze werkzaamheden gaan we hier een energie neutrale woning realiseren. Dit houdt in, dat de woning is voorzien van isolatie materiaal en waarden wat voldoet aan het bouwbesluit, zonnepanelen en een bron om de woning van aardwarmte te voorzien. Kort om een EPC van 0.0.
 
Lees het hele bericht

Neem contact met ons op: