Terug naar Projecten

Verbouwing Dubbele woning Stadskanaal


Verbouwing Dubbele woning Stadskanaal

Deze woningen zijn altijd gebruikt als één woning! We zullen deze woningen weer gaan splitsen wanneer deze verhuurd zullen worden. Maar eerst gaan we grondig renoveren!

Deze woningen worden in zijn geheel gestript en gerenoveerd, voor de buitenzijde; Dak isolatie met nieuwe dakpannen, kunststof goten en boeidelen, platte daken vervangen en van buiten af isoleren. Tevens worden alle kozijnen vervangen en voorzien van HR++ beglazing.

Voor de binnenzijde geldt; Compleet nieuw installatiewerk, CV, water, riool, elektra, geisolleerde voorzetwanden, nieuwe vloeren, nieuwe plafonds, nieuwe badkamer met elke woning een toilet op begane grondvloer en de verdieping. De woning worden volledig gestuct en afgwerkt opgeleverd, zelfs inclusief keuken.

Foto's

 
 

Gerelateerd

Nieuwbouw woning te Stadskanaal

Het gaat hier om nieuwbouw wat op een bestaande kavel wordt gerealiseerd. Dit houdt in dat de bestaande woning in zijn geheel wordt gesloopt, afgevoerd en ontgraven. Na het gereedkomen van deze werkzaamheden gaan we hier een energie neutrale woning realiseren. Dit houdt in, dat de woning is voorzien van isolatie materiaal en waarden wat voldoet aan het bouwbesluit, zonnepanelen en een bron om de woning van aardwarmte te voorzien. Kort om een EPC van 0.0.
 
Lees het hele bericht
Het betreft hier een binnen verbouwing van een jaren '80 woning.  Hier zijn twee scheidingswanden verwijderd op de begane grond om één grote leefruimte te creeeren. De beneden verdieping wordt voorzien van vloerverwarming. De vloerverwarming is uitgevoerd op bouwstaalmatten met een Anhydrite afwerkvloer, zodat deze uiteindelijk afgwerkt kan worden met een Gietvloer. Verder wordt de toilet ruimte gerenoveerd, beglazing vervangen, schuifpui geplaatst en het geheel gestuct en gespackt. De 1e verdieping is in zijn geheel na- geisolleerd en voorzien van nieuwe gipsplafonds, hier wordt een kantoor gecreeerd door een dak kapel te plaatsen in het oude washok!  Alles in zijn geheel afgewerkt in overleg met opdrachtgever.
 
Lees het hele bericht
Bij deze binnen verbouwing hebben we een aantal dragende wanden verwijderd en een staalconstructie aangebracht. Tevens hebben we de keuken en woonkamer opgedeeld door middel van een En-suite te creeeren. Tevens is de Badkamer op de eerste verdieping verplaatst naar een slaapkamer en de oude badkamer samengevoegd met een slaapkamer. Het toilet op de begane grond is in dezelfde stijl doorgetrokken als de badkamer. Verder zijn alle plafonds geisolleerd, alles gestuct en gespackt. Wederom een mooi eind resultaat behaald
 
Lees het hele bericht

Neem contact met ons op: