Terug naar Projecten

Lariks Houten Terras overkapping Stadskanaal


Lariks Houten Terras overkapping Stadskanaal

Op voorgaand project van onze gemetselde veranda hebben wij hier ook een Lariks/ douglas houten veranda overkapping mogen maken.

Het betreft hier een robuuste overkapping welke is voorzien van 20*20 staanders en liggers als bint- constructie. In het dak is in stijl een zadeldak vormige lichtstraat gemaakt wat de toetreding van daglicht in de woning bevordert.

Aan de buitenzijde zijn lariks potdeksel delen geplaatst en zijn de boeidelen afgewerkt met volkern Red Cedar delen en afgedekt met zinken kralen.

Binnenzijde van de overkapping is voorzien van lariks betimmering en van alle luxe gemakken voorzien, zoals ritz- screens, spots, tv aansluiting, infrarood stralers.

 

Gerelateerd

Het betreft hier een nieuwbouw woning welke uitgevoerd wordt als een model schuurwoning, Lang gerekt en strak uitgevoerd. De woning is aan de buiten en binnenzijde voorzien van een aantal leuke details. Staalconstructies welke in het zicht worden verwerkt, Grote vide met open trap met daarboven een grote lichtstraat. Buiten wordt nog een carport gebouwd in de stijl van de woning met een geintergreerde buitenberging. Tevens wordt de woning bijna energie neutraal, hoge isolatie waarden worden toegepast, kunststof kozijnen met tripple beglazing, geen gas aansluiting maar een lucht- warmtepomp, zonnepanelen en gebalanceerde ventilatie. Kort om een mooi project welke Sleutel klaar wordt opgeleverd.
 
Lees het hele bericht

Nieuwbouw woning te Stadskanaal

Het gaat hier om nieuwbouw wat op een bestaande kavel wordt gerealiseerd. Dit houdt in dat de bestaande woning in zijn geheel wordt gesloopt, afgevoerd en ontgraven. Na het gereedkomen van deze werkzaamheden gaan we hier een energie neutrale woning realiseren. Dit houdt in, dat de woning is voorzien van isolatie materiaal en waarden wat voldoet aan het bouwbesluit, zonnepanelen en een bron om de woning van aardwarmte te voorzien. Kort om een EPC van 0.0.
 
Lees het hele bericht

Neem contact met ons op: