Terug naar Projecten

Dubbele garage met kantoor te Stadskanaal


Dubbele garage met kantoor te Stadskanaal

Het gaat hier om een traditioneel gebouwde dubbele garage met inpandig kantoor.

Dit geheel is gebouwd met een strakke metsel klinker, robuuste lariks / douglas bint- en kapconstructie waarbij alles zichtwerk is gebleven. De gehele afwerking binnen en buiten is ook uitgevoerd in lariks met volkern Red cedar boeidelen.

Het kantoor gedeelte is voorzien van vloerverwarming, keuken, toilet met douche en alle benodigde gemakken.

 

Al met al is dit een geweldig mooi project met mooie details! Zoals het hoort.

 

Gerelateerd

Het betreft hier een nieuwbouw woning welke uitgevoerd wordt als een model schuurwoning, Lang gerekt en strak uitgevoerd. De woning is aan de buiten en binnenzijde voorzien van een aantal leuke details. Staalconstructies welke in het zicht worden verwerkt, Grote vide met open trap met daarboven een grote lichtstraat. Buiten wordt nog een carport gebouwd in de stijl van de woning met een geintergreerde buitenberging. Tevens wordt de woning bijna energie neutraal, hoge isolatie waarden worden toegepast, kunststof kozijnen met tripple beglazing, geen gas aansluiting maar een lucht- warmtepomp, zonnepanelen en gebalanceerde ventilatie. Kort om een mooi project welke Sleutel klaar wordt opgeleverd.
 
Lees het hele bericht

Nieuwbouw woning te Stadskanaal

Het gaat hier om nieuwbouw wat op een bestaande kavel wordt gerealiseerd. Dit houdt in dat de bestaande woning in zijn geheel wordt gesloopt, afgevoerd en ontgraven. Na het gereedkomen van deze werkzaamheden gaan we hier een energie neutrale woning realiseren. Dit houdt in, dat de woning is voorzien van isolatie materiaal en waarden wat voldoet aan het bouwbesluit, zonnepanelen en een bron om de woning van aardwarmte te voorzien. Kort om een EPC van 0.0.
 
Lees het hele bericht

Neem contact met ons op: