Terug naar Projecten

Binnen verbouwing Winschoten


Binnen verbouwing Winschoten

Bij deze binnen verbouwing hebben we een aantal dragende wanden verwijderd en een staalconstructie aangebracht. Tevens hebben we de keuken en woonkamer opgedeeld door middel van een En-suite te creeeren. Tevens is de Badkamer op de eerste verdieping verplaatst naar een slaapkamer en de oude badkamer samengevoegd met een slaapkamer.

Het toilet op de begane grond is in dezelfde stijl doorgetrokken als de badkamer.

Verder zijn alle plafonds geisolleerd, alles gestuct en gespackt.

Wederom een mooi eind resultaat behaald

 

Gerelateerd

Het betreft hier een nieuwbouw woning welke uitgevoerd wordt als een model schuurwoning, Lang gerekt en strak uitgevoerd. De woning is aan de buiten en binnenzijde voorzien van een aantal leuke details. Staalconstructies welke in het zicht worden verwerkt, Grote vide met open trap met daarboven een grote lichtstraat. Buiten wordt nog een carport gebouwd in de stijl van de woning met een geintergreerde buitenberging. Tevens wordt de woning bijna energie neutraal, hoge isolatie waarden worden toegepast, kunststof kozijnen met tripple beglazing, geen gas aansluiting maar een lucht- warmtepomp, zonnepanelen en gebalanceerde ventilatie. Kort om een mooi project welke Sleutel klaar wordt opgeleverd.
 
Lees het hele bericht

Nieuwbouw woning te Stadskanaal

Het gaat hier om nieuwbouw wat op een bestaande kavel wordt gerealiseerd. Dit houdt in dat de bestaande woning in zijn geheel wordt gesloopt, afgevoerd en ontgraven. Na het gereedkomen van deze werkzaamheden gaan we hier een energie neutrale woning realiseren. Dit houdt in, dat de woning is voorzien van isolatie materiaal en waarden wat voldoet aan het bouwbesluit, zonnepanelen en een bron om de woning van aardwarmte te voorzien. Kort om een EPC van 0.0.
 
Lees het hele bericht

Neem contact met ons op: