Terug naar Projecten

Aanbouw te Heiligerlee


Aanbouw te Heiligerlee

Het betreft hier een aanbouw waarbij de kap constructie haaks op de woning is geplaatst.

 

Het geheel is in stijl van de bestaande woning doorgetrokken zoals, betimmerde goten, houten draai- kiep kozijnen etc.

De kapconstructie is uitgevoerd in geschaafd lariks en met lariks vloerdelen afgewerkt, waardoor het nostalgische sfeer krijgt.

Om dit helemaal af te maken is er een ingebouwde kasten wand gemaakt met daarin een doorgang naar de bestaande woning.

 

Als sluitstuk is de woning helemaal, gereinigd, voegen uitgefreest, gevoegd en geimpregneerd.

 

Dit is een project waar je voldoening uit kunt halen!

 

Gerelateerd

Het betreft hier een nieuwbouw woning welke uitgevoerd wordt als een model schuurwoning, Lang gerekt en strak uitgevoerd. De woning is aan de buiten en binnenzijde voorzien van een aantal leuke details. Staalconstructies welke in het zicht worden verwerkt, Grote vide met open trap met daarboven een grote lichtstraat. Buiten wordt nog een carport gebouwd in de stijl van de woning met een geintergreerde buitenberging. Tevens wordt de woning bijna energie neutraal, hoge isolatie waarden worden toegepast, kunststof kozijnen met tripple beglazing, geen gas aansluiting maar een lucht- warmtepomp, zonnepanelen en gebalanceerde ventilatie. Kort om een mooi project welke Sleutel klaar wordt opgeleverd.
 
Lees het hele bericht

Nieuwbouw woning te Stadskanaal

Het gaat hier om nieuwbouw wat op een bestaande kavel wordt gerealiseerd. Dit houdt in dat de bestaande woning in zijn geheel wordt gesloopt, afgevoerd en ontgraven. Na het gereedkomen van deze werkzaamheden gaan we hier een energie neutrale woning realiseren. Dit houdt in, dat de woning is voorzien van isolatie materiaal en waarden wat voldoet aan het bouwbesluit, zonnepanelen en een bron om de woning van aardwarmte te voorzien. Kort om een EPC van 0.0.
 
Lees het hele bericht

Neem contact met ons op: