Projecten

Het gaat hier om een aanbouw van ca. 35m2. Tegelijk met deze aanbouw word het gehele achterhuis ook gerenoveerd en aangepast aan de huidige woonstandaard!
 
Lees het hele bericht
 
Het betrof het verbouwen van de Bijkeuken, hal, toilet en badkamer. Uiteindelijk is bij dit project de gehele indeling veranderd door het vergroten van de badkamer, uitbreken en dragende wanden, verplaatsen toilet en het verruimen van de hal!
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft het verwijderen van de bestaande kunststof puien uit de zijgevel. Deze sparingen zijn dichtgemetseld en de stalen balken verwijderd. Hierop is de gehele zijgevel opnieuw opgetrokken.
 
Lees het hele bericht
 
Een verbouwing waarbij door middel van een vaste trap naar de zolder extra leefruimte is gerealiseerd. In de zin van een slaapkamer, inloop kasten en een badkamer. Dit geheel is voorzien van dakramen, geïsoleerd en afgetimmerd.
 
Lees het hele bericht
 
Het vervangen van bestaande bakgoten bij een boerderij in "Amsterdamse school". Goten gesloopt en bouwkundig opnieuw opgebouwd, conform bestaand.
 
Lees het hele bericht
 
Het betrof het verhelpen van lekkage's. De oorzaak was in dit geval, Isolatie/ geen ventilatie en valspecie wat lekkage tot gevolg had door het verkeerd toepassen van loodconstructies. Metselwerk verwijderd inclusief lood en dit alles vervangen vanaf de basis.
 
Lees het hele bericht
 
Het slopen en het opnieuw maken van Traditionele bakgoten te groningen. De oude goten waren verrot en het uit stukken was geen optie. In overleg met de buren zijn de goten dan volledig vernieuwd bij deze bestaande "oude Hoogbouw".
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft hier het vervangen van de bestaande "sneldek" pannen voor zwart geglazuurde dakpannen op woning en garage. Tevens hebben we hier dan ook overstekken gecreeerd, uitgevoerd in kunststof net als de nieuw geplaatste kunststof dakgoten.
 
Lees het hele bericht
 
Schoorsteen vervangen na schoorsteen brand
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft hier een gemetselde stoep bij de achterdeur. Gemetseld van Bruin/ paarse "put klinkers".
 
Lees het hele bericht
 
Het gaat hier om een tuinmuur gemetseld in "steens" kruisverband. Om het geheel in stijl van de 30er jaren te houden zijn bij deze tuinmuur gelijk plantenbakken aan de binnenzijde mee gemetseld!
 
Lees het hele bericht
 
Dit betrof het tegelen van een badkamer in 2 Kleuren. 30*60 Horizontaal wit. en 30*60 verticaal Zwart. Het zwarte tegelwerk is symetrisch verdeeld achter de douche, toilet en Wastafelmeubel.
 
Lees het hele bericht
 
Het betrof het realiseren van een nieuwe badkamer op de eerste verdieping. Dit mede door eerdere lekkage van de oude badkamer. Deze badkamer is voorzien van vloerverwarming, ruime inloop douche, ligbad en een hangend toilet. Alles betegeld met 60*60 tegels en afgewerkt met een plafond van fijn schuurwerk.
 
Lees het hele bericht
 
Na Waterschade de gehele badkamer uitgebroken en geheel opnieuw opgebouwd.
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft het slopen van de oude badkamer op de 1e verdieping. Waarna deze in zijn geheel opnieuw opgebouwd is. Voorzien van veel luxe elementen.
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft hier een simpele rechte steek trap, geplaatst in een bedrijfshal. Hierdoor kan de nu toegankelijke zolder optimaal benut worden.
 
Lees het hele bericht
 
Het gaat hier om een schutting- erfafscheiding geplaatst op een nieuw geplaatste tuinmuur. Tussen deze lariks houten constructie zijn gegalvaniseerde vlechtmatten geplaatst, afgewisseld met lariks houten planken. Aansluitend hebben we er ook nog een tuinset van hetzelfde product bij geleverd!
 
Lees het hele bericht
 
 

Neem contact met ons op: