Projecten

Het betreft hier een nieuwbouw woning welke uitgevoerd wordt als een model schuurwoning, Lang gerekt en strak uitgevoerd. De woning is aan de buiten en binnenzijde voorzien van een aantal leuke details. Staalconstructies welke in het zicht worden verwerkt, Grote vide met open trap met daarboven een grote lichtstraat. Buiten wordt nog een carport gebouwd in de stijl van de woning met een geintergreerde buitenberging. Tevens wordt de woning bijna energie neutraal, hoge isolatie waarden worden toegepast, kunststof kozijnen met tripple beglazing, geen gas aansluiting maar een lucht- warmtepomp, zonnepanelen en gebalanceerde ventilatie. Kort om een mooi project welke Sleutel klaar wordt opgeleverd.
 
Lees het hele bericht
 

Nieuwbouw woning te Stadskanaal

Het gaat hier om nieuwbouw wat op een bestaande kavel wordt gerealiseerd. Dit houdt in dat de bestaande woning in zijn geheel wordt gesloopt, afgevoerd en ontgraven. Na het gereedkomen van deze werkzaamheden gaan we hier een energie neutrale woning realiseren. Dit houdt in, dat de woning is voorzien van isolatie materiaal en waarden wat voldoet aan het bouwbesluit, zonnepanelen en een bron om de woning van aardwarmte te voorzien. Kort om een EPC van 0.0.
 
Lees het hele bericht
 
Deze woningen zijn altijd gebruikt als één woning! We zullen deze woningen weer gaan splitsen wanneer deze verhuurd zullen worden. Maar eerst gaan we grondig renoveren! Deze woningen worden in zijn geheel gestript en gerenoveerd, voor de buitenzijde; Dak isolatie met nieuwe dakpannen, kunststof goten en boeidelen, platte daken vervangen en van buiten af isoleren. Tevens worden alle kozijnen vervangen en voorzien van HR++ beglazing. Voor de binnenzijde geldt; Compleet nieuw installatiewerk, CV, water, riool, elektra, geisolleerde voorzetwanden, nieuwe vloeren, nieuwe plafonds, nieuwe badkamer met elke woning een toilet op begane grondvloer en de verdieping. De woning worden volledig gestuct en afgwerkt opgeleverd, zelfs inclusief keuken.
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft hier een binnen verbouwing van een jaren '80 woning.  Hier zijn twee scheidingswanden verwijderd op de begane grond om één grote leefruimte te creeeren. De beneden verdieping wordt voorzien van vloerverwarming. De vloerverwarming is uitgevoerd op bouwstaalmatten met een Anhydrite afwerkvloer, zodat deze uiteindelijk afgwerkt kan worden met een Gietvloer. Verder wordt de toilet ruimte gerenoveerd, beglazing vervangen, schuifpui geplaatst en het geheel gestuct en gespackt. De 1e verdieping is in zijn geheel na- geisolleerd en voorzien van nieuwe gipsplafonds, hier wordt een kantoor gecreeerd door een dak kapel te plaatsen in het oude washok!  Alles in zijn geheel afgewerkt in overleg met opdrachtgever.
 
Lees het hele bericht
 
Bij deze binnen verbouwing hebben we een aantal dragende wanden verwijderd en een staalconstructie aangebracht. Tevens hebben we de keuken en woonkamer opgedeeld door middel van een En-suite te creeeren. Tevens is de Badkamer op de eerste verdieping verplaatst naar een slaapkamer en de oude badkamer samengevoegd met een slaapkamer. Het toilet op de begane grond is in dezelfde stijl doorgetrokken als de badkamer. Verder zijn alle plafonds geisolleerd, alles gestuct en gespackt. Wederom een mooi eind resultaat behaald
 
Lees het hele bericht
 
Hier gaat het om een traditionele betonnen balk fundatie voor een garage (duitse fundatie).  Fundatie wordt aan binnenzijde aangevuld met Geelzand en mechanisch verdicht, hierop komt drukvaste isolatie en een gevlinderde betonvloer.  De betonvloer heeft in deze uitvoering een dragende/ constructieve functie.  
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft hier een Tuinmuur die is uitgevoerd als erf afscheiding. Tevens dient deze tuinmuur als waterkering, doordat het peil van de naast gelegen percelen hoger liggen. Later is deze tuinmuur voorzien van Lariks houten delen tussen de gemetselde kolommen en van gegalvaniseerde bouwstaalmatten voorzien waar tegen beplanting groeit.  
 
Lees het hele bericht
 
De wens van de opdrachtgever was bij de verbouwing om de originele elementen te bewaren en de vertrekken samen te voegen om een grote woonkeuken te realiseren en het hokkerige te laten varen. Opdrachtgever wilde hierbij een mengeling van de originele elementen uit de woning combineren met het industriele strakke en robuuste! We hebben hierop de spouwmuur van de oorspronkelijke bouw doorbroken en de latere aanbouw toegevoegd aan het huidige woon oppervlak! De doorbraak hebben we voorzien van een zware stalen balk welke als zichtwerk is uitgevoerd. De balken zijn op kleur gecoat en uitgevoerd in portalen zodat bestaande spouw en binnenmuren zijn afgedekt. Dit gecombineerd met stucwerk wat glad is uitgevoerd en een strakke hoog glans keuken geeft een bijzonder eind resultaat!   Het resultaat is dan ook, een grote open woonkeuken welke gelijk aan de woonkamer grenst. Maximale benutting van de ruimtes!
 
Lees het hele bericht
 
De werkzaamheden die we hier hebben mogen uitvoeren zijn; vervangen van alle oude kozijnen in de woning inclusief de goten en binnen betimmering. De kozijnen zijn uitgevoerd in mahoni hout en wit gegrond, alle draaidelen zijn daar in tegen gelijk in monumentaal groen gegrond. Alle deuren zijn voorzien van bossingpanelen en in ouderwetse stijl terug gebracht.   De goten zijn uitgevoerd in kunststof rustieke goten en voorzien van gootklossen. Één mooi geheel.   Als sluitstuk hebben we de voorgevel voorzien van monumentaal groene storm luiken welke ook voorzien zijn van bossingpanelen.        
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft hier een nieuwbouw woning te Onstwedde. Deze woning is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien op de beganegrond, zoals open keuken met woonkamer, grote slaapkamer grenzend aan badkamer, ruim toilet, logeerkamer en een ruime bijkeuken. Tevens zal deze woning geen gas aansluiting krijgen en wordt verwarmd middels aardwarmte. De zonne panelen zullen het stroom verbruik gaan compenseren.  
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft hier het verbouwen van de woonkamer en keuken van de bestaande woning, we hebben hier kleine bouwkundige ingrepen gedaan en de rest van de werkzaamheden begeleid.   Werkzaamheden welke er zijn verricht: Vervangen van de keuken, stucen, spacken, vloerverwarming infrezen en leidingwerk aanpassen. Een leuke opdracht met een mooi resultaat.    
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft hier het vervangen van bestaande kunststof openslaande deuren voor een schuifpui en een gespiegeld vast kozijn.   De reden waarom deze puien werden vervangen is dat de openslaande deuren waren open gewaaid en daardoor bij de scharnieren waren gebroken.
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft hier een aanbouw waarbij de kap constructie haaks op de woning is geplaatst.   Het geheel is in stijl van de bestaande woning doorgetrokken zoals, betimmerde goten, houten draai- kiep kozijnen etc. De kapconstructie is uitgevoerd in geschaafd lariks en met lariks vloerdelen afgewerkt, waardoor het nostalgische sfeer krijgt. Om dit helemaal af te maken is er een ingebouwde kasten wand gemaakt met daarin een doorgang naar de bestaande woning.   Als sluitstuk is de woning helemaal, gereinigd, voegen uitgefreest, gevoegd en geimpregneerd.   Dit is een project waar je voldoening uit kunt halen!
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft hier het metselen van 3 "Stiepen, twee zijn er geplaatst bij de oprit en één bij het looppad naar de voordeur. De "Stiepen" zijn voorzien van bijna zwarte natuurstenen afdekplaten en bij passend hekwerk.
 
Lees het hele bericht
 
Het gaat hier om een traditioneel gebouwde dubbele garage met inpandig kantoor. Dit geheel is gebouwd met een strakke metsel klinker, robuuste lariks / douglas bint- en kapconstructie waarbij alles zichtwerk is gebleven. De gehele afwerking binnen en buiten is ook uitgevoerd in lariks met volkern Red cedar boeidelen. Het kantoor gedeelte is voorzien van vloerverwarming, keuken, toilet met douche en alle benodigde gemakken.   Al met al is dit een geweldig mooi project met mooie details! Zoals het hoort.
 
Lees het hele bericht
 
Op voorgaand project van onze gemetselde veranda hebben wij hier ook een Lariks/ douglas houten veranda overkapping mogen maken. Het betreft hier een robuuste overkapping welke is voorzien van 20*20 staanders en liggers als bint- constructie. In het dak is in stijl een zadeldak vormige lichtstraat gemaakt wat de toetreding van daglicht in de woning bevordert. Aan de buitenzijde zijn lariks potdeksel delen geplaatst en zijn de boeidelen afgewerkt met volkern Red Cedar delen en afgedekt met zinken kralen. Binnenzijde van de overkapping is voorzien van lariks betimmering en van alle luxe gemakken voorzien, zoals ritz- screens, spots, tv aansluiting, infrarood stralers.
 
Lees het hele bericht
 
Het betreft hier het vervangen van een bestaande schoorsteen te Winschoten. Opdrachtgever had last van lekkages op zolder. Mede door dat de schoorsteen verzadigd was en door verkeerde toepassing van loodconstructies. De gehele schoorsteen gesloopt en compleet opnieuw opgemetseld en voorzien van een binnenkanaal met luchtspouw.
 
Lees het hele bericht
 
Een gemetselde veranda naar wens van opdrachtgever! De veranda is uitgevoerd in een spouwmuur die met beton is afgestort. Dit hebben we gedaan om de bestrating voldoende tegendruk te geven en om de volgende wens van de klant te verwezenlijken. In de toekomst een robuuste lariks overkapping, hierdoor is het geheel ook gelijk goed gefundeerd!
 
Lees het hele bericht
 
Luxe tuinhuis gebouwd met hoogwaardige buitenbekleding op kleur gecoat. Binnen kant voorzien van tegelwerk/ bijzonder gelakt plafond/ sauna/ jacuzzi.
 
Lees het hele bericht
 
 

Neem contact met ons op: